Негода в Харкові: вітер повалив дерева і зніс намети (ВІДЕО)

У Харкові місцями бушувала погода

У Харківській області 18 липня місцями пройшовся сильний вітер з дощем. Фотографії та відео різних наслідків жителі публікували в соцмережах.

Так, на вулиці Світлій і проспекті Тракторобудівників впали дерева. На Салтівці взагалі вітер зніс намети й парасольки на місцевому ринку. Крім того, сильний дощ був в районі Центрального ринку і на Нових будинках.

У Лозовій сильний вітер теж повалив понад 20 дерев. Тепер у місті борються з наслідками. Через негоду зламані дерева біля очисних споруд по вулиці Парковій, на Авіловці, на виїзді з Лозової в сторону Близнюків і біля дитячого садка по вулиці Свято-Миколаївській.

Контекст:

У харківському Саржиному Яру помирає форель. Потрібно зазначити, що форель - північна риба і для неї максимально комфортна температура повинна становити не більше +26 градусів. У природі вона могла б поплисти на глибину, але там дуже мілка водойма.

У Харкові та області люди продовжують ігнорувати свою безпеку і тонуть у водоймах. Так, нещодавно семирічна дівчинка потонула у воді технічної водойми цукрозаводу. За день до цього потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча у Вовчанську. Тільки з початку тижня в Харківській області потонуло шестеро осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися