У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Опадів не прогнозується

Завтра, 11 серпня, погода в Харкові і області порадує мешканців. Вона буде комфортніше, оскільки спека спаде, а небо буде хмарним. Опадів в середу не прогнозується. Про це свідчать дані профільного сайту Sinoptik.

Так, вранці 11 серпня очікується температура в межах +21 ... +25 градусів. Вдень стовпчики термометра піднімуться до +28 градусів, а ввечері температурні показники знову знизяться до +25 градусів.

На сайті також повідомляється, що найбільшим температурним показником за останні 130 років 11 серпня була позначка в +34,7 градуса тепла. Її зафіксували в 1966 році. При цьому найнижчий стовпчик термометра опускався в 1975-му - тоді 11 серпня температура повітря становила всього +8 градусів.

Нагадаємо, що в Харківській області липня був дуже спекотним, а опади випадали нерівномірно. Це було пов'язано з постійним надходженням жаркого повітря з південного сходу. В регіоні середньомісячна температура виявилася на 2,5-3,5 градуса вище норми і становила +23,5 ... +24,9 ° С (в Харкові середня температура склала +24,7 ° C). При цьому максимальні значення досягали +34 ... +37 градусів.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Харкові жителі насолоджувалися чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів було таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи і "розмалювала" горизонт і небо дивовижними фарбами і химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися