У Харкові буде панувати антициклон

Якою буде погода в Харківській області до кінця тижня

У Харківській області до кінця тижня погоду визначатиме малорухливий антициклон "Lioba". У регіоні буде сухо та прохолодно. Про це розповіли в місцевому Гідрометцентрі.

У п'ятницю, 8 жовтня, буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний, від 7 до 12 м / с, при цьому вдень пориви до 15 - 20 м / с. Температура повітря вдень від 9 до 14 градусів тепла.

У суботу, 9 жовтня, утримається мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 7 - 12 м / с. Температура повітря вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, а вдень від 9 до 14 градусів тепла.

У неділю, 10 жовтня, мінлива хмарність і без опадів. Вітер північно-східний, 7 - 12 м / с. Температура повітря вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, а вдень від 9 до 14 градусів тепла.

Карантин в Харкові:

Харків 10 жовтня переходить в "помаранчеву" зону карантину. Відповідне рішення прийняли 7 вересня члени міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківської області в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися