У Харкові синоптики зафіксували аномальну погоду у жовтні

У Харківській області у жовтні випало дуже мало опадів

У Харкові в жовтні 2021 року випало всього 8 мм опадів і це при нормі в 44 мм. Іншими словами у місті випало за місяць лише 17% опадів від звичайної норми. Відповідні дані опублікував портал "Погода та клімат".

Середньомісячна температура повітря збереглася в межах норми та становила 8,1 градуса. Найнижчу температуру - 5,1 градуса фіксували 26 жовтня, а найвищу - 19,1 градуса - 22 жовтня.

Інші новини Харкова:

У харківському парку Горького Хелловін відсвяткували вже традиційним зомбі-фестом. Відповідні фотографії та відео очевидці публікували у соцмережах. На святі можна було зустріти найрізноманітніших персонажів від Дарта Вейдера та Чумного лікаря до демонічної черниці та диявольських собак.

У Харкові 31 жовтня відбулося голосування за обрання мера Харкова. Загалом на голосування прийшло 28,6% (похибка – 1,1%) від усіх мешканців. Відповідні дані опублікувала громадянська мережа "Опора".

Увечері 26 жовтня суспільство вразило звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна в Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харківській області на 1 листопада коронавірус виявили у 1227 мешканців. За добу від COVID-19 померло 19 людей. В області COVID-19 діагностували вже 207 642 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4722 хворих. Одужало від коронавірусу 169 967 осіб. Зараз під наглядом медиків перебуває 32 953 пацієнтів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися