На Харківщині підуть дощі та похолодає

Коли на Харківщині підуть дощі

Синоптики Харківської області прогнозують дощі наступного тижня. Про це розповіли на сайті місцевого Гідрометцентру.

У понеділок, 8 листопада, буде хмарно з проясненнями. Вночі температура повітря від 2 до 7 градусів тепла, а вдень — від 8 до 13 градусів і невеликий дощ.

У вівторок, 9 листопада, буде хмарно з проясненнями. Вночі температура повітря складе від 2 до 7 градусів тепла, буде невеликий дощ, а вдень — від 4 до 9 градусів.

У середу, 10 листопада, очікується мінлива хмарність. Вночі температура повітря зупиниться на позначці від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла, а вдень — від 0 до 5 градусів тепла.

У четвер, 11 листопада, прогнозується мінлива хмарність. Вночі температура повітря опуститься до 4-9 градусів морозу, а вдень — від 0 до 5 градусів тепла.

У п'ятницю, 12 листопада, також очікується мінлива хмарність. Вночі температура повітря становитиме від 3 до 8 градусів морозу, а вдень — від 3 до 8 градусів тепла.

Нагадаємо, у Харківській області 6 листопада офіційно стартував сезон полювання на парнокопитних тварин і хутрових звірів у мисливських угіддях, який триватиме до 30 січня. Поліціянти регіони нагадали мисливцям усі правила та заборони.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися