Погода у Харкові встановила новий температурний рекорд

У листопаді у місті Харків було встановлено температурний рекорд. Середня температура повітря була на два градуси вище за норму. Про це пише видання Status QUO, посилаючись на дані порталу "Погода та клімат".

За словами джерела, середньомісячна температурна норма у листопаді – 1,6 °C. А фактична температура за даними спостережень була 3.8°C. Таким чином, відхилення від норми склало 2.2 градуси.

Також повідомляється, що у листопаді випало 25 мм опадів, а нормою вважається 39 мм. Тобто відхилення від норми склало 65%.

Найвища температура повітря у Харкові минулого місяця була 5 листопада – 15,4 градуса. Найнижча зафіксована 18 листопада – -11.4 градуса.

29 листопада у Харкові, а також у Харківській області було встановлено температурний рекорд. За інформацією видання, вдень температура повітря сягнула +12.8 градусів. Цей показник виявився найвищим за останні кілька років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що внаслідок урагану в Харкові та Харківській області було пошкоджено лінії електропередач, повалено дерева і, зокрема, деякі з них впали на припарковані авто та пошкодили їх. Юрист розповів, чи можуть автовласники розраховувати на компенсацію у подібних ситуаціях. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що найближчими днями у Харкові та Харківській області очікуються зміни у погоді та температурні стрибки протягом усього робочого тижня. Вихідні також не порадують городян погодою. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися