У Харкові та області зміниться погода: прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 30 листопада - 3 грудня

Найближчими днями у Харкові та Харківській області очікуються зміни у погоді та температурні стрибки. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними джерела, сьогодні, 30 листопада, у Харкові та області буде хмарна погода, без опадів. Максимальна температура вдень – 7 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься до 5-ї.

Першого дня зими у місті відбудеться похолодання. Як вдень, так і вночі температура повітря буде від 0 до 2. В області 1 грудня очікується така сама погода. Без опадів.

У четвер, 2 грудня, у Харкові потеплішає. Температура повітря вдень підніметься до 6. Проте на ніч стовпчик термометра опуститься до 4 градусів нижче 0. У Харківській області в четвер також буде до 6 градусів вдень до -4 вночі.

3 грудня на мешканців Харкова та області очікує чи не найтепліший та сонячний день останнім часом. Температура повітря вдень сягне 11 градусів. На ніч очікується до 5.

У суботу, 4 грудня, погода знову зміниться. Синоптики передають, що цього дня у Харкові та області очікуються дощі. Температура повітря вдень досягне максимум 7 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься до 3...5 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував читачів про те, що Харківській області найближчими днями листопада на погоду впливатиме активний південний циклон Benedikt. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові 1 грудня сотні будинків залишаться до світла з самого ранку та до вечора. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися