У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Харків'ян чекає різке похолодання

На наступних вихідних погода у Харкові та області різко зміниться - на зміну теплу, яке тішило харків'ян останні кілька днів, прийде похолодання та мокрий сніг із дощем.

За даними сайту Укргідрометцентру, завтра, 4 грудня, у Харкові максимальна температура буде до 4 градусів вдень, а до ночі стовпчик термометра опуститься до 0.. 2 градусів. Наші пращури помітили, що у цей день погода буде ясна. Синоптики зазначають, що у суботу також у Харкові та області очікується мокрий сніг із дощем.

У неділю, 5 грудня, у Харкові стане ще холодніше. Вдень температура повітря підніметься максимум до 2 градусів, а на ніч прогнозується до -6. На Харківщину також прийде похолодання. Вдень, за прогнозами синоптиків, очікується від 0 до 2 градусів, а вночі - від 4 до 6 градусів нижче за 0. Без опадів.

До слова, сьогодні, 3 грудня, погода радує городян та мешканців області. Вдень температура повітря очікується до 12 градусів, а на ніч - до 6 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що внаслідок урагану в Харкові та Харківській області було пошкоджено лінії електропередач, повалено дерева і, зокрема, деякі з них впали на припарковані авто та пошкодили їх. Юрист розповів, чи можуть автовласники розраховувати на компенсацію у подібних ситуаціях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що у листопаді в місті Харків було встановлено температурний рекорд. Середня температура повітря була на два градуси вище за норму. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися