Найближчими днями Харків заллє дощами: прогноз синоптиків

Прогноз погоди у Харкові 6-10 грудня

Робочий тиждень у Харкові розпочався з дощової погоди. Синоптики прогнозують таку погоду майже на весь тиждень. Проте натомість у місто прийде потепління. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, сьогодні, 6 грудня, у Харкові та Харківській області прогнозується дощ із мокрим снігом. Максимальна температура повітря вдень – 4 градуси, а вночі – від -1 до 1 градуса.

У вівторок, 7 грудня, у Харкові та області протягом дня йтиме дощ. Температура повітря вдень підніметься до 7 градусів, а вночі стовпчик термометра опуститься до -1...1 градуса.

8 грудня у Харкові та на території області синоптики знову прогнозують дощ. У цьому температура повітря підніметься до 6 градусів вдень. На ніч очікується до 3 градусів вище 0.

У четвер, 9 грудня, згідно з прогнозом, все також йтиме дощ, як у Харкові, так і в області. Вдень синоптики прогнозують до 7 градусів, а на ніч температура повітря опуститься до 4 градусів.

На завершення робочого тижня дощі нарешті припиняться у Харкові та Харківській області. Цього дня очікується до 7 градусів вдень, а вночі - від 2 до 4 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харкові 7 грудня мешканці одного з районів з 10:00 та до 22:00 залишаться без опалення та гарячого водопостачання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з 6 грудня на атракціони у парку Горького пускатимуть не всіх. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися