Харківську область накриє сніг: синоптики назвали дату

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 27-31 грудня.

Цього тижня погода у Харкові та області буде зовсім різною чи не щодня. В один із робочих днів очікується сонячна погода, в інший – сніг із дощем, а в ще один – снігопад. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, сьогодні, 27 грудня, у Харкові та Харківській області очікується хмарна погода. Температура повітря вдень опуститься до -8 градусів. На ніч стовпчик термометра покаже від 12 до 14 градусів нижче 0. Без опадів.

28 грудня у Харкові та області синоптики прогнозують сильний снігопад, який йтиме протягом усього дня. При цьому температура повітря вдень очікується -7 градусів. Вночі похолодає до -14 градусів.

У середу 29 грудня відбудеться потепління. Температура повітря вдень у Харкові та Харківській області максимально опуститься до -3 градусів. Вночі стовпчик термометра покаже до -8 градусів. Синоптики повідомляють, що упродовж дня йтиме мокрий сніг, а до ночі піде сніг.

30 грудня у місті та області очікується похмура погода. Вдень температура повітря опуститься від -1 до -3 градусів, а вночі - до 6 градусів нижче за 0.

У п'ятницю, 31 грудня, синоптики обіцяють потепління. Вдень температура повітря підніметься на 1 градус. На ніч очікується до -3. При цьому, згідно з прогнозом, упродовж дня і ночі йтиме мокрий сніг із дощем.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у прогнозі погоди на новорічну ніч знову відбулися деякі зміни. Синоптики озвучили, якою буде погода у ніч проти 1 січня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, на що хворіли жителі Харківської області у 2021 році. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися