На Харківщину прийшов південний циклон: як зміниться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області 29 грудня

У Харкові та Харківській області зміна погодних умов. Це з проходженням південного циклону. Сьогодні протягом усього дня синоптики обіцяють хуртовини та сильні снігопади. Про це повідомляється на сторінці "Харківський регіональний центр з гідрометеорології" у Facebook.

За даними синоптиків, вдень 29 грудня харків'янам варто очікувати на невеликий сніг вдень, який незабаром зміниться мокрим снігом із дощем. До ночі у містах Харківської області розпочнеться справжній сильний снігопад. Місцями, за прогнозом, буде налипання мокрого снігу, а також сильний туман. На дорогах буде ожеледиця. Тож водіїв просять бути обережнішими.

Температура повітря вдень максимально опуститься до -4. Синоптики зазначають, що сьогодні в області також очікується плюсова температура. Вдень мінус зміниться на 1 градус. На ніч стовпчик термометра впаде до -11 градусів. Вітер східний, 7-12 м/с, з ранку та до ночі пориви 15-20 м/с.

У місті у цей день очікується сніг. На дорогах ожеледиця, сніговий накат. При цьому температура повітря вдень буде максимальною до чотирьох градусів морозу, а до ночі стовпчик термометра покаже до 9 градусів морозу. Вітер східний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с.

Нагадаємо, що у прогнозі погоди на новорічну ніч у Харкові та Харківській області знову відбулися зміни. Синоптики обіцяють морози та снігопад у ніч із 31 грудня на 1 січня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині кілька авто опинилися в сніговій пастці. Водії намагалися самотужки впоратися із ситуацією, але кучугура виявилася занадто великою. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися