У Харківській області кілька авто опинилися у сніговій пастці (ФОТО, ВІДЕО)

Харківські рятувальники допомогли водіям, які опинилися у складних ситуаціях через погодні умови

У Харківській області за день сталося чотири випадки, коли автомобілі опинилися у "пастці" через несприятливу погоду. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, на автодорозі "Куп'янськ-Шиповате" біля села Кутьківка Куп'янського району в сніговий замет потрапило відразу 2 автомобілі: легковик "Daewoo Lanos" та вантажівка "ЗІЛ 130". У них знаходили троє людей. Водії намагалися самотужки впоратися із ситуацією, але кучугура виявилася занадто великою.

picture

Прибувши на місце події, співробітники ДСНС відбуксирували автомобілі на вільну від кучугур ділянку дороги, після чого ті продовжили рух самостійно.

Надвечір на лінію "101" знову надійшло подібне повідомлення. На слизькій ділянці дороги "Київ-Харків-Довжанський" у межах Ізюмського району водій "Mersedes Vito" не впорався з керуванням та вилетів у кювет. У машині було двоє людей. Незабаром на допомогу водієві прибули рятувальники та витягли мікроавтобус за допомогою лебідки. На щастя, ніхто не постраждав.

Також цього дня на вул. Китаєнка у Харкові рятувальники 7-ї частини відтягли вантажівку Renault зі слизької ділянки дороги, а їхні колеги з м. Лозової прийшли на допомогу водієві ВАЗ 2101, який застряг біля села Квітневе Лозівської ОТГ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові та області очікуються сильні морози. Синоптики обіцяють до -18 градусів та снігопади. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові водій Ford порушив ПДР, невдало увійшов у поворот і зіткнувся з автомобілем від компанії OnTaxi. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися