Якою буде погода на Різдво у Харківській області: синоптики дали прогноз

Прогноз погоди на 7 січня у Харківській області

Наближається одне з найважливіших християнських свят - Різдво Христове. Оскільки 7 січня випадає у п'ятницю, на харків'ян чекає триденний уїк-енд - 7,8 та 9 січня. Синоптики розповіли, чи не підведе погода у ці дні.

На сайті Укргідрометцентру повідомляється, що на Різдво, 7 січня, на харків'ян чекає хмарна погода. Вдень без опадів, а вночі буде йти сніг. Наголошується, що у цей день настане знову похолодання, у порівнянні з минулим. Вдень температура повітря очікується від -1 до 1 градуса, що на кілька градусів нижче, ніж на день раніше. На ніч стовпчик термометра впаде до -3 градусів. До речі, минулої ночі була плюсова температура.

У цей день також очікується хмарна погода. Вдень температура повітря підніметься максимально до 1 градуса вище за 0, а вночі впаде до -1.. -3 градусів.

Синоптики передають, що 8 та 9 січня у Харкові та Харківській області знову очікуються нічні морози. Вдень, за прогнозом, буде до -3 градусів, а вночі температура опуститься до -10 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, якою буде погода цього тижня у місті та області. Синоптики передають різкі температурні стрибки. Сильний мороз зміниться різким потеплінням, а потім плюсова температура знову зміниться морозами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що одна із вулиць міста Харків буквально припинилася до ковзанки. Оскільки йти чистим і не посипаним льодом неможливо, городяни придумали оригінальний спосіб подолати слизьку ділянку дороги. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися