На Харківщину знову насуваються сильні морози: прогноз синоптиків

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області.

Із завтрашнього дня до Харкова та області знову повернуться морози. Вночі температура повітря може сягати -17 градусів. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, вдень 12 січня у Харкові температура повітря впаде до 10 градусів нижче 0. Вночі городянам також варто готуватися до морозів, бо стовпчик термометра впаде до -11...-13 градусів. Вдень очікується хмарна погода, а до ночі у місті почнеться сніг.

На Харківщині в середу також прогнозують удень від -8 до -10 градусів. Вночі температура впаде до -13 градусів. Водночас упродовж ночі йтиме сніг.

У четвер настане ще більше похолодання як у місті, так і в області. Вдень, за прогнозом, температура повітря досягне позначки -9 градусів. А вночі температура впаде до -17 градусів. При цьому як вдень, так і вночі опадів не очікується.

14 січня у Харкові та Харківській області йтиме сніг упродовж дня. Температура повітря - до -3 градусів вдень, а вночі - до -11 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що після крижаного дощу, який пройшов у Харкові на вихідних, місто знову перетворилося на ковзанку. Проте цього разу комунальники відреагували на ситуацію швидко і з самого ранку розпочали обробку слизьких ділянок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у мерії відповіли на скарги харків'ян про те, що на початку січня вулиці міста вкрилися льодом, а комунальники зовсім не посипали дороги. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися