Якою буде погода на Старий Новий рік у Харківській області: синоптики дали прогноз

Прогноз погоди на 13 та 14 січня у Харкові та області

У ніч із 13 на 14 січня за традицією святкується Старий Новий рік. Синоптики розповіли, якою буде погода у ці два дні у Харкові та Харківській області.

За даними сайту Укргідрометцентру, у четвер, 13 січня, харків'янам варто очікувати ще більших нічних морозів. Зазначається, що до ночі температура повітря впаде до -17 градусів і стане найхолоднішою цього тижня. Вдень також очікуються морози. Прогнозована температура повітря – до -9 градусів. При цьому день і ніч пройдуть без істотних опадів.

У Харківській області у цей день також прогнозується суха погода. Вдень очікується від -7 до -9 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до -15...-17 градусів.

14 січня, згідно з прогнозами синоптиків, у Харкові настане потепління. Вдень температура впаде до максимально -3 градусів. Наголошується, що упродовж дня йтиме сніг. На ніч очікується похолодання до -11 градусів.

В області 14 січня також буде сніг. При цьому очікувана температура повітря – від -1 до -3 градусів. Вночі – від -9 до -11 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківські комунальники вийшли посипати вулиці міста, які перетворилися на "ковзанку" після крижаного дощу, що пройшов на вихідних. З самого ранку робітники обробляли слизькі ділянки доріг, щоб забезпечити городянам безпеку під час пересування вулицею. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на початку січня харків'яни почали публікувати у Мережі фотографії, зроблені на вулиці міста. Після дощів та нічного морозу вулиці перетворилися на справжню безкоштовну "ковзанку". Містяни поскаржилися, що не можуть довго дістатися до роботи, навчання, магазинів і т.д., через те, що слизькі ділянки не посипані. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися