Снігопад та ожеледь: у Харкові погіршиться погода

Погода у Харкові на цьому тижні знову зіпсується

До кінця робочого тижня у Харкові відбудуться зміни у погоді. Про це повідомляється на погодному сайті Sinoptik.

За даними синоптиків, 24 лютого у Харкові буде сонячним та без опадів. Проте вже у п'ятницю, 25 лютого, згідно з прогнозом, вдень у Харкові очікується сильний сніг, що йтиме до самого вечора. У цьому температура повітря буде 0.

Ближче до вечора у п'ятницю у місті потеплішає і сніг зміниться на дощ. Вночі очікуються невеликі заморозки, тому на ранок на дорогах та тротуарах може бути ожеледиця.

У суботу, 26 лютого, опади у вигляді мокрого снігу з дощем очікуються лише вночі. Вдень у місті буде сонячно та плюсова температура. Проте за даними Харківського обласного центру з гідрометеорології, у суботу мокрий сніг із дощем продовжуватиметься протягом дня.

Читайте також:

У Харкові планують будівництво двох льодових арен. Загальна вартість роботи з будівництва однієї з них коштуватиме майже 300 млн гривень. Арену можуть побудувати у місті вже наступного, 2023 року. Друга арена коштуватиме дорожче – приблизно 600 млн гривень. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові цієї зими було помічено унікальне природне атмосферне явище. Його дуже рідко можна побачити, і раніше вважалося, що той, хто став свідком цього явища, протягом усього року буде щасливим. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• З річки у Харкові дістали приблизно три тонни сміття. Загалом за три місяці екоактивістам удалося зібрати приблизно дев'ять тонн різних відходів у річковій воді. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися