Якою буде погода у Харкові та області 8 липня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 8 липня

У п'ятницю у Харкові та Харківській області очікується спекотна погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 8 липня температура повітря вдень у Харкові підніметься до 33 градусів. На ніч стовпчики термометрів покажуть до 19 градусів.

У Харківській області 8 липня очікується спекотна погода без опадів. Вдень очікується від 31 до 33 градусів, а на ніч - від 17 до 19.

Також синоптики повідомлять, що у п'ятницю на території Харківської області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

До слова, 10 та 11 липня у Харкові та Харківській області синоптики обіцяють грозові зливи та похолодання до 23 градусів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

8 липня у харківському метро відбудеться незвичайний захід – курси безпеки в умовах військової загрози. Цього дня одразу на кількох станціях метро у Харкові будуть для городян проводити курси з безпеки мирних мешканців під час бойових дій.

У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харкові з 7 липня відбулися зміни у роботі громадського транспорту. Маршрут одного з автобусів було вирішено змінити. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися