Дощі, грози та град: якою буде погода на Харківщині 20 серпня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області 20 серпня

У суботу Харківщину знову накриють грозові зливи, а також очікується град та шквали. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, 20 серпня у Харкові протягом усього дня та ночі будуть дощі та грози. Вдень температура повітря підніметься до +29 градусів. А на ніч очікується до +20 градусів.

У Харківській області у суботу також буде дощова погода протягом усього дня. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +27 до +29 градусів. Вночі температура повітря впаде до +18.. +20 градусів. Вдень можливий град.

Раніше синоптики зазначали, що у неділю погода налагодиться і сонце змінить дощі та грози. Однак у прогнозі відбулися деякі зміни. На 21 серпня також прогнозується дощова погода.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли про те, які вакансії у Харкові та області на цей момент актуальні та яку зарплату пропонують роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися