У Харкові та області прогнозують значні опади: рятувальники попереджають про небезпеку

Рятувальники попереджують про небезпеку.

Український гідрометцентр та рятувальники повідомляють, що вночі 19 листопада у більшості північних та центральних областей – сніг та налипання мокрого снігу.

У північно-східних областях – значні опади (сніг з дощем) та ожеледь, вночі у південній частині – значні дощі (І рівень небезпеки).

В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вдень 19 листопада у східних та південно-східних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки).

Рятувальники ДСНС звертаються до українців: будьте уважними. Дотримуйтеся елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.

Складні погодні умови призведуть до ускладнення руху транспорту. Водіям радять утриматися від поїздок за межі міст та неухильно дотримуватися ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова розповів, що очікує район ринку "Барабашово". Ігор Терехов поспілкувався з городянами та розповів про долю району біля ринку "Барабашово". Міський голова Харкова під час зустрічі з харків'янами повідомив, що буде з мікрорайоном, де розташовувався ринок "Барабашово". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Барабашово у глобальному сенсі прибирають зараз. Там буде житло, велика дорога. Зараз якщо ви поїдете на Барабашово, то побачите, що вже багато чого немає зараз. Там буде торгівля, але небагато, вона має бути. Будуть житлові мікрорайони, офісні центри, десь треба працювати. Одне житло не можна збудувати. Має бути робота і має бути промисловість. Маємо повернутися ІТ, бо це гроші і наш з вами бюджет, має індустрія працювати та будівництво", – повідомив Ігор Терехов мешканцям міста. Міський голова також зазначив, що у цьому районі планується створити індустріальний парк.

Вийшов покурити та випав з балкону: поліцейські Харкова розслідують обставини.

Харків’янин залишився живим та розповів, що сталося. Поліцейські Харкова розслідують усі обставини події, що трапилася у жовтні в одній з квартир міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку поліції.

Так, в жовтні до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що чоловік отримав тілесні ушкодження, випавши з вікна. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що напередодні 43-річний чоловік прийшов в гості до сусіда. Приятелі разом розпивали спиртні напої. Коли чоловіки вийшли покурити на балкон, між ними сталася сварка. Гість штовхнув знайомого. Чоловік випав з балкону другого поверху та отримав травми ноги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися