У Харкові за добу вивезли більше 150 кубометрів снігу: роботи тривають (ФОТО)

Більше двох тисяч працівників комунальних служб працюють на вулицях Харкова.

У роботах з прибирання снігу у місті Харкові сьогодні, 9 грудня, задіяні 2079 робітників та 95 одиниць автотракторної техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, станом на 9:00 на прибудинковій території, яку обслуговує КП "Харківблагоустрій", працювали 1777 дворових робітників та 64 одиниці автотракторної техніки комунальних підприємств "Харківблагоустрій", "Благоустрій", Харківжитлобуд", "Харківспецбуд", "ХРБП", "Центр поводження з тваринами", "Харківзеленбуд" та комерційна техніка, а також 43 одиниці засобів малої механізації.

В очищенні території парків та скверів, які обслуговує СКП "Харківзеленбуд", працює 302 комунальника та 31 одиниця автотракторної техніки.

У Департаменті ЖКГ зазначили, що минулої доби робітники КП "Харківблагоустрій" очистили прибудинкову територію 6196 будинків.

Бригади КП "Шляхрембуд" очищають від снігу проїжджу частину та тротуари.

Як повідомили на підприємстві, у роботах задіяно 122 одиниці техніки та 136 дорожніх робітників.

За попередню добу було вивезено 150 куб. м снігу. Для запобігання утворення ожеледиці на проїжджій частині було використано 654 куб. м піщано-соляної суміші та 938 т солі.

Фахівці КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації" для запобігання підтоплень очищають дощоприймачі від снігу та льоду. Щоденно у роботах задіяно близько 35-40 одиниць техніки та 120 робітників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Прокуратура показала наслідки учорашніх обстрілів: від отриманих поранень чоловік помер(ФОТО)

Росіяни випустили ракети по Харкову та області.

Учора ввечері росіяни випустили ракети по місту Харків та Харківській області, багато ракет збито силами ППО. Проте декілька ракет потрапили до житлових секторів в області. Прокуратура Харкова опублікувала фото наслідків обстрілу.

За даними слідства, 8 грудня близько 21:00 російські військові обстріляли житловий сектор с. Котляри.  Двоє жінок 41 та 44 років отримали поранення. 40-річний мирний мешканець загинув. Пошкоджено низку житлових будинків, господарських споруд та приватних автівок. Попередньо, окупанти обстріляли населений пункт з РСЗВ "Смерч".

Близько 21:05 окупанти завдали ракетний удар по Пісочинській ОТГ: є пошкодження приватних домоволодінь. За попередньою інформацією, військові ЗС РФ застосували ЗРК С-300.

8 грудня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Отримала поранення 55-річна мешканка. Внаслідок  ворожих обстрілів горіли складські приміщення продовольчого підприємства.

За процесуального керівництва Харківської та Куп’янської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Прокурори спільно зі слідчими поліції задокументували наслідки чергової збройної агресії РФ на Харківщині та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися