Патрульні поліцейські звернулися до водіїв Харкова та області

Сьогодні важливо бути дуже уважними.

Відповідно до прогнозу Гідрометцентру 13 грудня на території Харківської області очікується значний сніг, мокрий сніг та ожеледиця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

У поліції закликають усіх водіїв під час ускладнення погодних умов бути дуже уважними й обережними й неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема:

- дотримуватись безпечного швидкісного режиму руху та дистанції;

- відмовитись від ризикованих маневрів;

- знижувати швидкість при наближенні до пішохідних переходів;

- користуватись засобами пасивної безпеки, як для дорослих, так і для дітей;

- з особливою обережністю рухатись мостами, естакадами, а також на підйомах та спусках.

"Друзі, за необхідності, ви завжди можете звернутися по нашу допомогу, зателефонувавши на лінію 102", – зазначають поліцейські.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстріляла Харківщину ракетами С-300 (ФОТО)

Куп’янськ залишається під ударом росіян.

Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти області. Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На Куп’янському напрямку ворог здійснював обстріли з танків та всього спектру артилерії в районі Кислівки, Котлярівки, Табаївки та Берестового. За попередньою інформацією, без жертв та постраждалих.

Вночі окупанти завдали ракетного удару системою С-300 по місту Куп’янськ. Ракета влучила в двоповерхову адмінбудівлю, внаслідок чого сталася пожежа на площі 400 м.кв. Будівля повністю зруйнована. Обійшлося без потерпілих.

Графік погодинних відключень у Харкові та області на 12-18 грудня

Перелік адрес розширено, щоб графік відключень був більш рівномірним. АТ "Харківобленерго" оновило графік погодинних відключень світла у Харкові та області. Новий графік діятиме з 12 по 18 грудня.

Перелік адрес, де вимикатимуть світло надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Графік можна подивитися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися