На Водохреща у Харкові потепліє: прогноз погоди на тиждень

Погодою цього дня прогнозували погоду на літо.

До Харкова йде потепління. За даними гідрометцентру, у вівторок, 17 січня, температура становить від -2°C, вночі прогнозується до +1°C. Протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У середу, 18 січня, відзначається Хрещенський святвечір, напередодні Богоявлення. Температура від +1°C вночі до +4°C на день. У Харкові хмарно з проясненнями протримається весь день. Уночі буде йти дощ. Вранці, вдень та ввечері без опадів.

У четвер, 19 січня, відзначається свято Хрещення Господнього чи Богоявлення.

Цього дня у Харкові значно потеплішає від +2°C вночі до +7°C вдень.

Зранку прогнозують сильний дощ, який опівдні має закінчитися. Решта дня пройде без опадів.

Погодою цього дня прогнозували погоду на літо. Якщо холодна, ясна погода – літо посушливим буде. Похмура та сніжна – на рясний урожай.

У п'ятницю, 20 січня очікується тепла погода від +2°C уночі до +5°C вдень.

У суботу, 21 січня, температура знову впаде - від -3 ° C з ранку до 0 ° C вдень. Весь день у Харкові буде хмарно. Без опадів.

У неділю, 22 січня, вранці буде морозно до -5°C, вдень потеплішає до 0°C. У Харкові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківський художник показав росіянам, як би вони могли жити (ВІДЕО)

"Якби росія витрачала не на ракети, а на благоустрій".

Вже неодноразово у світових та навіть російських опозиційних ЗМІ підраховували, скільки росія витрачає коштів на так звану "спецоперацію", тобто повномасштабну війну проти України. Так і художник з Харкова Андрій Гупса зробив відео, на якому уявив, що кошти з російського бюджету пішли б не на ракети, якими бомблять Україну, а на благоустрій міст держави-агресорки.

"Одна ракета "Калібр" коштує 6,5 млн. дол., ракета типу Х-101 коштує 13 млн. дол., а ракета Х-555 - 7,5 млн. дол.

Наприклад, 5 грудня 2022 року росія запустила по Україні ракет на 400-500 млн дол. Уявіть – скільки можна було зробити благоустрію в містах росії на гроші, витрачені за всю "спец.операцію". Ні, це було б не кілька районів. Це відчутно змінило б міста, і комфорт громадян. Я назвав цей міні-проект "рашан лоджик"" – написав харківський художник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися