Небезпека не минула: харків’ян попередили про «жовтий» рівень

У Харківській області оголосили жовтий рівень небезпеки.

25 травня на Лівобережжі, Київщині, у південній частині, Карпатах та на Закарпатті грози (І рівень небезпеки, жовтий). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

26 травня вдень в Україні, крім більшості північних областей, грози (І рівень небезпечності, жовтий).

Громадян закликають під час грози бути обережними та у разі сильного вітру триматися якомога далі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки.

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: “101” або “103”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі окупанти обстріляли Харків та область: що відомо

Росіяни випустили ракети по Харкову та Харківській області о третій годині ночі.

Сьогодні вночі Харків здригнувся від вибухів – окупанти випустили по Харкову та області ракети близько третьої години ночі. Спостерігачі нарахували близько чотирьох вибухів.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також підтвердив обстріл Харківської області та закликав усіх перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Сьогодні вранці очільник області повідомив, що минулої ночі російські окупанти завдали ракетного удару по с. Циркуни Харківського району. Ракета, попередньо С-300, влучила в землю. Пошкодження зазнав приватний будинок розташований неподалік. На щастя, ніхто не постраждав.

Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Богодухівського та Чугуївського районів.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено ясла-садок, два 5-поверхових житлових будинки та цивільну інфраструктуру.

Внаслідок ударів БПЛА в с. Плоске Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, знищено 2 господарчі споруди та сільгосптехніку сільгосппідприємства, пошкоджено будівлю школи.

У с. Кучерівка Куп'янського району через ворожий обстріл сталася пожежа на 2 складських приміщеннях, пошкоджено деревообробний цех.

В с. Одноробівка Богодухівського району через удар попередньо авіабомбою пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілами пошкоджено дитячий садок та 3 житлові приватні будинки.

В області залишається високою мінна небезпека. В с. Олександрівка Ізюмського району на вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 33 років. Госпіталізований з пораненням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися