По Харкову та області дали невтішний прогноз: що відбувається

Вдень у Харкові та області буде прохолодно, очікуються дощі

У Харківській області 15 вересня очікуються потенційно небезпечні погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

“Вдень 15 вересня в південно-західній половині області очікуються значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий)”, - повідомили у центрі.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

За даними центру, у Харкові та області 15 вересня очікується хмарна погода з проясненнями. По області вночі у західній частині области короткочасний дощ, на решті території невеликий короткочасний дощ. Також місцями очікується помірний дощ та грози. Температура повітря вночі очікується в межах 7 - 12° тепла, вдень 14 - 19°.

По місту вночі невеликий короткочасний дощ, вдень помірний дощ. Температура повітря: вночі 8 - 10° тепла, вдень 16 - 18°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку поселили двох лелек - у дикій природі ці птахи навряд чи вижили б.

Екопарк подарував нове життя лелекам. Пернаті мешканці контактного дворика у Долині альпака вже звикли до людей, які їх лікують та годують. “На жаль, літати вони більш не зможуть, тож повертати їх у дику природу не можна. Але Добрий дім подбає про те, щоб у птахів було все гаразд”, - пояснили в Екопарку.

Детальніше про подальшу долю птахів читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/HRCGM
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися