У Харкові та області різко зміниться погода: подробиці

Осінь поки тішить харків'ян погодою

У Харкові та області вихідними утримуватиметься майже літня погода, однак потім похолодає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У суботу, 30 вересня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, опадів не очікується. Температура атмосферного повітря вночі становитиме 7 - 12° тепла, вдень коливатиметься в межах 22 - 27°. 

У неділю, 1 жовтня, також утримуватиметься мінлива хмарність. Синоптики істотних опадів не прогнозують. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 6 - 11° тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 21 - 26° тепла.

А ось 2 жовтня у Харків та область прийде осінь - вночі та вдень очікуються невеликі дощі. Температура вночі становитиме 7 - 12° тепла, вдень коливатиметься в межах 17 - 22°. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові в жовтні ще триматимуться теплі дні. За прогнозами Wisemeteo, друга частина осені у Харкові буде холоднішою щодо середньосезонного показника в цілому. Температурний режим другого місяця осені буде триматися в районі 9°C. Однак до кінця жовтня прогнозують похолодання до 5°C. Великої кількості опадів не передбачається.

Загалом в Україні погода зміниться на початку жовтня. Відчутно холодно стане на території нашої країни вже 4-5 жовтня. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. Вона зазначила, що в цей час холод уже почне чітко відчуватися.

Яке атмосферне явище спостерігали харків'яни 23 вересня, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися