У Харкові та області оголосили загрозу на три дні

У Харкові та громадах регіону оголошено пожежну небезпеку

Синоптики Харківського регіонального центру з гідрометеорології прогнозують надзвичайний рівень (5 клас) пожежної небезпеки по всій території області, завтра, 5 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію синоптиків Харківщини.

Також Укргідрометцентр повідомив, що загроза буде спостерігатися ще дві доби, до 7 жовтня.

Прогноз погоди по Харківщині 5  жовтня: Мінлива хмарність.

По області: Без опадів.

Вітер північно - західний, 5 - 10 м/с.

Температура повітря: вночі 6 - 11° тепла, вдень 17 - 22°.

По місту: Без опадів.

Вітер північно - західний, 5 - 10 м/с.

Температура повітря: вночі 8 - 10° тепла, вдень 18 - 20°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.

Вандалізм у Харкові – активісти закликали розібратися СБУ

Мурал у Харкові вандали замальовують вже вдруге

Віршем Єсєніна про "братовбивчу" війну пошкодили патріотичний мурал на вулиці Єсеніна у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Активісти зазначають, що винний має бути покараний, а мурал все одно відновлять. "Але тут є робота для СБУ. Бо це неадекватно, коли таке відбувається у місті, яке пережило стільки", – підкреслюють в "Деколонізації".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися