Якою буде погода в Харкові та області наступного тижня

У Харкові та області наприкінці тижня стане тепліше

У Харкові та області наступного тижня очікуються сильні заморозки та пориви вітру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У понеділок, 9 жовтня, у Харківській області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 1 - 6° тепла, на поверхні грунту очікуються заморозки 0 - 5°. Вдень температура прогнозується в межах 4 - 9° тепла.

По місту 9 жовтня також буде хмарно з проясненнями, істотних опадів не очікується. Температура повітря у Харкові вночі становитиме 2 - 4° тепла, на поверхні грунту заморозки 0 - 5°. Вдень у Харкові стовпчики термометрів покажуть 6 - 8° тепла.

У вівторок, 10 жовтня, по Харкову та області також мінлива хмарність, Вночі без істотних опадів, вдень очікується місцями невеликий дощ. Вночі очікуються сильні заморозки 0 - 5°, вдень температура повітря становитиме 7 - 12° тепла.

Варто зазначити, що синоптики на 9-10 жовтня прогнозують пориви вітру до  15 - 20 м/с.

У середу, 11 жовтня, у Харкові та області збережеться мінлива хмарність, без істотних опадів. Станом на 8 жовтня, сильних поривів вітру не прогнозується. При цьому вночі збережуться сильні заморозки 0 - 5°, вдень очікується 7 - 12° тепла.

У четвер, 12 жовтня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі становитиме 3 - 5° тепла. Вдень також, за даними синоптиків, збережеться мінлива хмарність, без опадів. Температура вдень коливатиметься в межах 14 - 16° тепла.

У п'ятницю, 13 жовтня, у Харкові вдень та вночі буде мінлива хмарність, прогнозується невеликий дощ. Вночі температура повітря становитиме 7 - 9° тепла, вдень 15 - 17° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові після негоди впало декілька дерев та гілок.




Джерело: https://t.me/HRCGM/689
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися