По Харкову та області оголосили несприятливий прогноз: що відомо (ФОТО)

У Харківській області очікуються заморозки, пориви вітру та надзвичайна пожежна небезпека

Харків'ян та жителів області попередили про небезпечні метеорологічні явища на 12 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 12 жовтня. Вночі 12 жовтня по області та місту очікуються (сильні) заморозки 0 - 5° (IІ рівень небезпечності, помаранчевий). Вдень 12 жовтня по області та місту очікуються пориви південно-західного вітру, 15 - 20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні центру. 

До того ж у деяких районах Харківської області 12 жовтня збережеться надзвичайна пожежна небезпека.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за попереднім прогнозом, у четвер, 12 жовтня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі становитиме 3 - 5° тепла. Вдень також, за даними синоптиків, збережеться мінлива хмарність, без опадів. Температура вдень коливатиметься в межах 14 - 16° тепла. У п'ятницю, 13 жовтня, у Харкові вдень та вночі буде мінлива хмарність, прогнозується невеликий дощ. Вночі температура повітря становитиме 7 - 9° тепла, вдень 15 - 17° тепла.

За прогнозами Wisemeteo, друга частина осені у Харкові буде холоднішою щодо середньосезонного показника в цілому. Температурний режим другого місяця осені буде триматися в районі 9°C. Однак до кінця жовтня прогнозують похолодання до 5°C. Великої кількості опадів не передбачається.

Детальніше про довгостроковий прогноз погоди на місяць читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/HRCGM/714
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися