Погода готує харків'янам сюрприз: чого чекати вихідними

Після вихідних знову прийде похолодання

Вихідними синоптики прогнозують відносно теплу погоду без істотних опадів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

Так, у суботу, 14  жовтня у Харкові та області очікується мінлива хмарність. опадів синоптики не прогнозують. Вночі та вранці слабкий туман. Температура повітря вночі становитиме 6 - 11° тепла, вдень 15 - 20°.

У неділю, 15  жовтня також переважатиме мінлива хмарність, без істотних опадів.

Температура повітря вночі  коливатиметься в межах 7 - 12° тепла, вдень 16 - 21°.

А ось з понеділка погода знову зіпсується - прогнозують дощі та різке зниження температури повітря. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають роботи з прибирання вулиць. Днями на ділянки вийшли працівники в деяких районах міста. 

Так, у Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" прибирають опале листя з газонів та тротуарів, облаштовують квітники у парку на б-рі Юр'єва та на пр. Петра Григоренка.

А працівники СКП "Харківзеленбуд" щодня займаються впорядкуванням території Новобаварського району. Вони косять траву, виконують санітарну обрізку дерев, наводять лад у парках та скверах.

В Індустріальному районі працівники управлінь райадміністрації разом з комунальниками прибирають опале листя в парках та скверах.

Як працівники комунальних підприємств прибирають вулиці Харкова, дивіться за посиланням.

Також у Харкові тривають перевірки прибудинкових територій. Двори яких будинків уже проінспектували, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися