По Харкову та області оголосили невтішний прогноз: подробиці

У Харкові та області прогнозують пориви вітру

У Харкові та області у понеділок, 16 жовтня, очікуються несприятливі погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У Харківській та низці інших областей оголошено І рівень небезпечності - жовтий. Ц означає, що погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

У Харківській області вранці та вдень 16 жовтня очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Небезпечні погодні умови триватимуть 05:00 до 21:00.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології у Харківській області 16 жовтня буде хмарно з проясненнями. Вночі у західній половині області очікується дощ, на решті території без істотних опадів. Вдень дощ, місцями значний.

Вітер вночі південний, 5 - 10 м/с; вдень північно-західний, 9 - 14 м/с, місцями пориви, 15 - 20 м/с. Температура повітря становитиме вночі 6 - 11° тепла, вдень 11 - 16°.

По Харкову також прогнозується хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень дощ. Вітер вночі південний, 5 - 10 м/с, вдень північно-західний, 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 9 - 11° тепла, вдень 11 - 13°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що взимку 2023-2024 років погода в Харкові прогнозується стійкою, холодною зі збереженням дефіциту опадів. За даними Wisemeteo, середня температура сезону очікується нижче на 1°C, ніж у сезоні 2022-2023 років і складатиме -1°C.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися