Якою буде погода в Харкові та області у вихідні

У суботу синоптики прогнозують дощову погоду

У Харкові та області у вихідні збережеться відносно тепла погода. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У суботу, 4 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі прогнозується дощ. Вдень місцями очікується невеликий дощ. Температура атмосферного повітря становитиме вночі 5 - 10° тепла, вдень 12 - 17°.

У неділю, 5 листопада, буде, за прогнозами синоптиків, хмарно з проясненнями. Істотних опадів не очікується. Температура повітря коливатиметься в межах: вночі 8 - 13° тепла, вдень 14 - 19° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова та області попередили про небезпечні метеорологічні явища.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 3 листопада. Вночі та вранці 3 листопада по області та місту очікується туман, видимість 200 - 500 м”, - йдеться у повідомленні Харківського регіонального центру з гідрометеорології.  Оголошений I рівень небезпечності, жовтий. Варто зазначити, що I рівень – це потенційно небезпечні погодні умови. Небезпека зберігається  для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погоди, то за даними синоптиків, 3 листопада буде хмарно з проясненнями. По області вночі без істотних опадів. Вночі та вранці туман, вдень очікується дощ. Температура повітря становитиме вночі 1 - 6° тепла, вдень 8 - 13° тепла. По Харкові прогнозується вночі без істотних опадів. Вночі та вранці туман вдень також буде дощ.Температура повітря: вночі 2 - 4° тепла, вдень 9 - 11° тепла.




Джерело: https://t.me/HRCGM/871
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися