У Харкові та області збережуться небезпечні умови: чого варто очікувати

У понеділок в Харкові та області очікується невеликий дощ

По Харкову та області продовжили небезпечний прогноз на понеділок, 13 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 13 листопада. Вночі та вранці 13 листопада по області та місту пориви вітру, 15 – 20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Щодо прогнозу погоди, то в Харківській області 13 листопада буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 2 - 7° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

По Харкову також прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря коливатиметься вночі 3 - 5° тепла, вдень 8 - 10°тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в місті Харкові через сильні пориви вітру станом на 14:00 впало 13 дерев і 12 великих гілок.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, такі випадки зафіксовані в Салтівському, Немишлянському, Основʼянському, Слобідському, Холодногірському та Шевченківському районах. Зараз комунальні служби оперативно усувають наслідки негоди. Зокрема, бригади СКП “Харківзеленбуд” і КП “Харківблагоустрій” пиляють та вивозять повалені дерева та зламані гілки.

Також через вітер сталося 27 випадків пошкодження дахів у Київському, Салтівському, Новобаварському, Шевченківському, Основʼянському, Слобідському та Холодногірському районах.

Ознайомитися детальніше з ситуацією в Харкові 12 листопада можна за посиланням.




Джерело: https://t.me/HRCGM/931
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися