Що сталося у дворах будинків після вчорашнього буревію (ФОТО)

У Харкові усувають наслідки негоди

У Харкові у неділю, 12 листопада, вирувала негода, що спричинило падіння дерев та гілок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Харкові на прибудинкових територіях внаслідок вчорашнього буревію впали 30 дерев та 34 гілки.

Робітники КП “Харківблагоустрій” продовжують усувати наслідки негоди. Комунальники вже  розпиляли 11 дерев та 11 гілок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові через сильні пориви вітру 12 листопада станом на 14:00 впало 13 дерев і 12 великих гілок.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства Харківської міської ради, такі випадки зафіксовані в Салтівському, Немишлянському, Основʼянському, Слобідському, Холодногірському та Шевченківському районах. Зараз комунальні служби оперативно усувають наслідки негоди.

Зокрема, бригади СКП “Харківзеленбуд” і КП “Харківблагоустрій” пиляють та вивозять повалені дерева та зламані гілки.

Також через вітер сталося 27 випадків пошкодження дахів у Київському, Салтівському, Новобаварському, Шевченківському, Основʼянському, Слобідському та Холодногірському районах.

Працівники КП "Харківжилбуд", КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", КП "Харківспецбуд" оперативно  усувають аварійність пошкоджених покрівель і балконів, закріплюють металеві конструкції, укріплюють парапети та ін. Роботи тривають.

Варто зазначити, що по Харкову та області продовжили небезпечний прогноз на понеділок, 13 листопада.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 13 листопада. Вночі та вранці 13 листопада по області та місту пориви вітру, 15 – 20 м/с", - йдеться у повідомленні Харківського регіонального центру з гідрометеорології.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися