По Харкову та області оголосили несприятливий прогноз: до чого готуватися

В Укргідрометцентрі попередили про погіршення погодних умов

В Українському гідрометеорологічному центрі повідомили про потенційно небезпечні погодні умови на Харківщині 19 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

У неділю, 19 листопада, у Харкові та області з 00:01 до 23:58 очікуються пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25 м/с. Оголошено І рівень, жовтий.

І рівень - погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Загалом в Укргідрометцентрі попередили про погіршення погодних умов. За даними синоптиків 18-20 листопада в більшості областей України очікується ускладнення погодних умов: 18-19 листопада у південній частині та східних областях посилення вітру до 15-20 м/с, 19 листопада у південно-східних областях та Криму місцями до 25 м/с; 20 листопада у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях значний мокрий сніг та сніг (утворення снігового покриву висотою 10-15 см), місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; вночі пориви вітру 17-22 м/с, хуртовини. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, в Україні з 19 по 23 листопада очікується сильне похолодання. Температура повітря місцями може опуститися до 14 градусів морозу.

В нічні години 23 й 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумська, Полтавська та Харківська області) температура знизиться до 10 -14 градусів морозу.

Детальніше про погодні умови в Харкові та області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися