У Харкові та області завтра очікується складна ситуація: що відомо

Очікується ожеледиця, а вночі та вранці місцями туман

В Укргідрометцентрі попередили про небезпечні метеорологічні явища на 22 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

“22 листопада на дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у попередженні Укргідрометцентру.

Нагадаємо, що I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов. 

pictureЩодо прогнозу погоди, то 22 листопада, за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, буде хмарно з проясненнями. 

По області прогнозується без опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 9 - 14 градусів морозу, вдень 3 - 8 градусів морозу.

По місту, за даними синоптиків, опадів не очікується. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 10 - 12° морозу, вдень 4 - 6° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під час низьких температур важливо дотримуватись правил безпечної поведінки, щоб уникнути переохолодження та обмороження. 

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій наголосили, що під час тривалого перебування на холоді може виникати відчуття затерплості, тремтіння, втоми чи сонливості. А уражені ділянки шкіри набувають білого чи сірого кольору. Це ознаки переохолодження.

Що радять рятувальники детальніше, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися