Харків'янин стане губернатором Сумської області

Військовий прокурор більше 9 років працював у правоохоронних органах

Військовий прокурор Харківського гарнізону сил АТО Роман Грищенко був узгоджений на посаду голови Сумської облдержадміністрації. Про це передає видання NewsRoom, посилаючись на прес-секретаря глави Кабміну Діану Давитян.

Відомо, що Роман Грищенко обіймав посаду військового прокурора Харківського гарнізону сил АТО з травня 2017 року. До цього він близько десяти років працював в правоохоронних органах у декількох містах України: Миколаєві, Кіровограді, Києві та Кривому Розі.

Згідно декларації силовика, він володіє земельною ділянкою в Миколаєві, а живе в службовій квартирі в Харкові. Чоловік вказав у документі автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2008 року випуску, який належить його батькові, а також заощадження в 28 тисяч доларів і 970 тисяч гривень.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові пільговики з Е-ticket отримають обмежеу кількість поїздок у громадському транспорті. Варто зазначити, що на станціях метро в Харкові тепер можна поповнити E-ticket не тільки купюрами, але і монетами. Приймаються 1 і 2 гривні нового зразка.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися