У Кучера любителя "скрепних" цінностей призначили головним з питань національно-патріотичного виховання

Новий заступник голови ХОДА Олексія Кучера Євген Грицків засвітився на фото з червоним прапором

Заступника голови Харківської ОДА Євгена Грицькова призначили головою координаційної ради Харківської області з питань національно-патріотичного виховання. Про це свідчить розпорядження опубліковане на офіційному сайті облдержадміністрації.

Нагадаємо, 31 січня поточного року Грицків був призначений заступником Кучера, а вже в лютому чиновник потрапив у скандал. Так, він виявився любителем "скрепних" цінностей. Про це свідчать фотографії, розміщені в інтернеті екс-нардепом Михайлом Добкіним.

Зазначається, що 9 травня 2018 року колишній губернатор Харківської області разом з однодумцями відправився в Берлін. Екс-чиновник виклав фото з забороненої в Україні георгіївською стрічкою на піджаку, а також знімок біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю з Прапором Перемоги. На останньому кадрі можна побачити і Євгена Грицькова (стоїть по центру). Крім того, майбутній чиновник "засвітився" і на відео, яке Добкін зняв 8 травня на фоні Рейхстагу.

picture

Також варто відзначити, що згідно з даними Центральної виборчої комісії, в 2015 році Грицків балотувався в Харківську облраду від "Опозиційного блоку", однак мандат так і не отримав.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині терориста засудили до двох років в'язниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися