У Харківській міській раді звільнення: хто пішов з посади

Колишній чиновник планує залишатися в Україні

Заступник міського голови Харкова з питань інфраструктури Євген Водовозов  звільнився за власним бажанням з 1 грудня 2023 року.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне Харків”.

"У мене є сімейні обставини, тому я вирішив звільнитися. Поки що не планую повертатися до міськради. Жодної конфліктної ситуації немає, я заздалегідь написав заяву й Ігор Олександрович Терехов її підписав", — розповів Євген Водовозов.

При цьому він не знає, хто обійме його посаду, - це має вирішити міський голова. Експосадовець повідомив, що не планує їхати з Харкова. "Думки поїхати з України не має і не було. Думаю, я це довів своєю присутністю в місті з початку повномасштабної війни", — додав Євген Водовозов.

50-річний Євген Водовозов є кандидатом економічних наук. За даними міськради, його стаж держслужби та служби в органах місцевого самоврядування складає понад 14 років. Водовозов був радником колишнього міського голови Геннадія Кернеса, а також директором міського департаменту транспорту і зв’язку.

З лютого 2015 року Водовозов працював заступником міського голови з питань інфраструктури.

Євген Водовозов — депутат облради від Блоку Кернеса "Успішний Харків".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Курилівську сільську військову адміністрацію Куп'янського району очолив Олександр Баулін. Президент України Володимир Зеленський підписав відповідне розпорядження 1 грудня. 

Відповідне розпорядження Президента України №205/2023-рп розміщене на сайті очільника України. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися