Президент Зеленський зробив нове призначення у Харківській області

Володимир Зеленський 29 листопада звільнив начальника військову адміністрацію на Куп'янщині

Курилівську сільську військову адміністрацію Куп'янського району очолив Олександр Баулін. Президент України Володимир Зеленський підписав відповідне розпорядження 1 грудня, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

Відповідне розпорядження Президента України №205/2023-рп про призначення О.Бауліна начальником Курилівської сільської військової адміністрації Куп'янського району Харківської області розміщене на сайті очільника України.

Нагадаємо, що 29 листопада Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади начальника Курилівської сільської військової адміністрації на Куп’янщині Анатолія Григоренка. Очільник країни підписав відповідне розпорядження 28 листопада, яке оприлюднили на сайті глави держави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомили про намір посилити українську оборону на різних ділянках фронту, у тому числі на Куп’янському напрямку.

У зведенні значиться, що Володимир Зеленський 30 листопада заявив, що українські війська посилюватимуть свої укріплення на всіх критичних напрямках фронту. Йдеться про лінію Куп’янськ-Лиман, області на півночі та заході України, Херсонську область, але особливо наголосив на Авдіївському та Мар’їнському напрямах.

Також в ISW розповіли, що Головнокомандувач ЗСУ Залужний обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном наступальні операції РФ на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися