"Ми готові до протестів": Кернес розповів, коли почнуть будувати дорогу через "Барабашово"

Кернес запевняє, що магістраль через "Барабашово" дасть можливість спрямувати потоки транспорту з Салтівки в центр міста та розвантажити вулицю Академіка Павлова

Вже через кілька днів в Харкові приступлять до будівництва дороги, яка буде з'єднувати вулицю Шевченка та проспект Ювілейний. Магістраль буде пролягати через торговий центр "Барабашово". Про це на сьогоднішній сесії заявив міський голова Геннадій Кернес.

За словами градоначальника, почнуть будівництво дороги в районі супермаркету "Рост". Процес пройде в кілька етапів. Кернес запевняє, що нова магістраль дасть можливість спрямувати потоки транспорту з Салтівського житлового масиву в центр міста та розвантажити вулицю Академіка Павлова.

 

"Ми готові до протестів. Але чи будуть вони законні і по справі?! "Барабашово" забудовано без жодних документів, і я думаю, що всі про це знають, тільки не хочуть визнавати. Тому на такі випади, як: чому це стільки років стояв і нікому не було потрібно? - відповідаємо, що тепер потрібно, тому що керівництво міста думає про Харків, щоб він був сучасним і успішним містом, і ми будемо будувати цю дорогу", - сказав Кернес.

 

Нагадаємо, співробітники ТЦ "Барабашово" влаштували акцію протесту і розпалили вогонь в бочках на знак того, що готові влаштувати свій харківський Майдан. До радикальних дій підприємців штовхнуло те, що незабаром через територію ринку почнуть будувати дорогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися