Депутат Дмитро Булах закликає змінити все керівництво Харківської облради

Депутат обласної ради вважає, що кадрові ротації потрібно проивести "заради серйозних якісних змін, а не імітації бурхливої діяльності"

В Харківській обласній раді можуть відбутися кадрові ротації. Як розповів на своїй сторінці в Facebook депутат облради, член постійної комісії з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради Дмитро Булах, він виступає з ініціативою змінити все керівництво.

За словами Булаха, днями він взяв участь у прес-конференції щодо ситуації в керівництві облради. "Стало відомо, що якась "ініціативна група" пропонує звільнити першого заступника голови облради. Навіть є відповідний проект рішення. І ось, мені здається, що проблеми в облраді не стільки через Віктора Коваленка, а через інших керівників", - пише Булах. За його словами, на цій прес-конференції екс-начальник юруправління облради розповів про звільнення нібито за те, що чиновник не хотів здійснювати незаконні операції з документами. Подібну історію, продовжує дупутат, розповів і арбітражний керуючий, який працює з обласною радою. "Як тільки він почав розбиратися, куди пропала земля з комунальних підприємств, то відразу у нього згоріла машина. Ось такий збіг", - пише Дмитро Булах.

Він вважає, що раз вже в ХОДА підняли питання зміни керівництва обласної ради, то міняти його потрібно повністю: "заради серйозних якісних змін, а не імітації бурхливої діяльності".

Нагадаємо, депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична вважає, що новий Трудовий кодекс, запропонований Кабміном, необхідно доопрацювати. На думку Світличної, трудове законодавство потрібно міняти, але при цьому необхідно прагнути до встановлення справедливого балансу інтересів роботодавців та соціальної захищеності працівників. За її словами, необхідний "європейський підхід", а не "механічне "спрощення процедур".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися