Подарунок Слюсарєва: ветерани АТО розкрили нюанси призначення заступника голови ХОДА (Фото)

У центрі Харкова протестують представники національно-патріотичних сил Харкова

У центрі Харкова проходить акція протесту проти призначення на посаду заступника голови ХОДА Валерії Мураєвої. Як передає Справжня варта, у мітингу приймають участь представники різних національно-патріотичних сил.

Активісти розгорнули банер "Слюсарев = Зе! Контрабандист, лобіст ватників, куратор ХОДА". Крім того, учасники акції тримають плакати з написами: "Мураєва=Слюсарев=Кернес", "Харків’яни проти Мураєвої у ХОДА", "Мураєва партія Наші Ватники! Зеленський, кадри закінчились?", "Не дамо слузі народу стати слугою Кернеса" тощо.

picture

"Куратор харківських Слуг Народу - колишній прикордонник Вадим Слюсарєв - це старий друг одного з найвідоміших проросійських політиків Харкова Євгена Мураєва. Його колишня дружина Валерія Мураєва - на початку російської агресії розділяла його позицію. Під час парламентських виборів у 181 окрузі Слюсарєв хотів зіграти у піддавки з Мураєвою та виставив ніякого кандидата Микишу, який раптом виграв за рахунок бренду Зе. Тепер її призначення - компенсація Слюсарєва Мураєвим за цей казус. Проте призначення дружини одного з найвідоміших сепаратистів, та ще й на високу посаду у прифронтовій зоні - пряма зрада державних інтересів, якої ми не допустимо!", - поділився один з організаторів мітингу.

picture

Напередодні мітингу глава "Ветеранського Братерства Харків" Данило Акуленко заявив "Коментарям", що у глави Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера не вистачить сміливості відкликати документи про призначення Валерії Мураєвої його заступником. 

Крім того, ветерани АТО запланували на 8 липня ще одну акцію проти Мураєвої . Але завтра вона пройде в Києві під будівлею Кабінету Міністрів України.

Усі учасники акції виступають за оприлюднення списків конкурсантів на державні посади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися