Світлична: «Обов'язок держави - приймати рішення, які захищають людей"

Як завжди нардеп вислухала проблеми жителів Харківщини

Народний депутат Юлія Світлична відвідала Харківську область. Сьогодні вона зустрілася з представниками громади Балаклеї і Барвінкове.

Нардеп обговорила з місцевими жителями питання, що накопичилися. Так, громади обурені непрофесійними управлінськими рішеннями регіональної влади. Зокрема, в період кризи людям підняли ціни на проїзд більш ніж в два рази.

"Під час кризи борг держави - приймати рішення, які захищають людей. Замість цього виходить навпаки. У період карантину і нестабільної економічної ситуації. обласна влада допустила підвищення вартості проїзду в приміських поїздах більш ніж в 2 рази", - зазначила Світлична.

Громадськість запевняє, що комфортніше і безпечніше поїзди не стали, а їх кількість різко зменшилася. Крім того, вартість проїзду підняли без пояснень і бесіди з людьми.

Варто відзначити, що всі останні роки Юлія Світлична була категорично проти такого підходу, і не дозволяли цього робити. Для багатьох людей електрички - це не єдиний вид транспорту, однак зараз, коли зарплата практично не зростає і рівень безробіття зріс удвічі, ця ситуація обурює людей.

Жителі Харківщини висловилися і з усіх інших питань, які їх хвилюють і вимагають негайного реагування.

"За всіма піднятими питаннями буде моя реакція. Увагу і підтримку гарантую. Вдячна за правду", - написала Світлична на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Юлія Світлична закликала уряд переглянути політику розподілу коштів на покупку витратних матеріалів для карантину в школах і дитячих садах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися