Скандал з Кучером в облраді: відомий політолог розкритикував главу Харківської ОДА

На думку політолога Михайла Чаплиги, обласна влада повинна нести відповідальність і за фінанси, і за те, наскільки ефективно вони витрачаються

Саме виконавча вертикаль президента України, тобто, в першу чергу, губернатори областей, відповідають за освоєння коштів і виконання - так записано і в законах, і має працювати на практиці. Про це написав на своїй сторінці в Facebook відомий політичний експерт Михайло Чаплига, коментуючи сьогоднішній скандал за участю голови Харківської ОДА Олексієм Кучером під час сесії облради.

Нагадаємо, що сьогодні в Харкові відбулася чергова сесія облради, на якій депутати обговорювали питання боротьби з коронавірусом. У ході виступу заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач, звертаючись до заступника голови Харківської ОДА, керівника штабу з протидії коронавірусу Тараса Пастуха, зазначив, що в нашому регіоні катастрофічна ситуація, викликана саме роботою Департаменту охорони здоров'я. У свою чергу, Олексія Кучера обурили слова Скоробагач, через що виник конфлікт з нецензурною лайкою з боку чинного губернатора в прямому ефірі.

Раніше повідомлялося, що глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер запустив на YouTube рекламу з церемонії прощання із загиблими під час аварії Ан-26 під Харковом. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися