Реклама Кучера в соцмережах коштує тисячі доларів, - ЗМІ

Згідно з даними Facebook, за вісім місяців на рекламу публікацій з офіційної сторінки губернатора Олексія Кучера пішло 8 750 доларів

У соцмережах Facebook, Instagram і Twitter інтернет-користувачі все частіше потрапляють на рекламу голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера. Більш того, пропозиції підписатися на сторінки губернатора з'являлися і при перегляді інформації на сайті облдержадміністрації та в YouTube, передає портал "Город Х".

"Кучер своєю рекламою в YouTube заважає дивитися фільми", - дивується харківський журналіст Володимир Носков.

У зв'язку з цим журналісти "Город Х" поцікавилися, у скільки ж грошей обійшлася реклама соцмереж голови Харківської облдержадміністрації. Згідно з даними Facebook, за вісім місяців, з червня 2019-го по лютий 2020 року, на рекламу публікацій з офіційної сторінки Олексія Кучера пішло 8 750 доларів (мова йде і про передвиборчу кампанію). При цьому більшу частину цих коштів – 7 079 доларів - профінансувала Громадська організація "Команда Зеленського", стверджують журналісти.

picture

picture

Видання офіційно звернулося до Олексія Кучера з проханням роз'яснити, з яких джерел фінансується виготовлення та розміщення подібної реклами, але поки голова ХОДА відповідь не дав. До речі, після того, як журналісти і громадськість звернули увагу на засилля реклами з участю Кучера, її кількість різко скоротилося, а з сайту ХОДА і зовсім зникла. "Город Х" пише про те, що за останній тиждень - 8-14 лютого 2020 року - на рекламу губернатора витратили трохи менше 100 доларів. Однак активізувалися інші сторінки, які рекламують діяльність голови ХОДА: приміром, громадської організації "За Кучера".

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що голова "Антикорупційного блоку" Антон Сосницький зробив гучну заяву після того, як в його відношенні відкрили кримінальне провадження після організації мирної акції протесту під стінами ОДА в кінці січня. Про звинувачення в адресу активіста і його позицію йдеться на офіційній сторінці "Антикорупційного блоку" в "Фейсбук". Так, Антон Сосницький стверджує, що тиск на нього через зв'язки в правоохоронних органах зробило керівництво Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися