"Людей ображають спроби їх обдурити", - Світлична

У Харківській області, за словами депутата облради Юлії Світличної, люди налякані тим, що деякі лікарні можуть закритися

У Харківській області люди не побачили істотного зниження тарифів і налякані тим, що деякі лікарні можуть закритися. Про це на своїй сторінці в "Фейсбук" написала депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична.
"У Кегичівському та Лозівському районах говорили про проблеми, які турбують людей. Крім неприйняття так званої земельної реформи, люди злі на владу за відсутність обіцяних реальних знижок на комуналку. Це ще й за такої теплої зими. Людей ображають спроби їх обдурити, - пише Юлія Світлична. Крім історій з платежами, це ще й коли представники влади однією рукою обіцяють громаді зберегти лікарні, а іншою - готуються до звільнення медперсоналу, зменшення зарплат і закриття лікарень вже з 1 квітня. Але люди набагато розумніші, ніж деякі думають про них. Разом з людьми, безумовно, ми зупинимо це неподобство".

Як раніше повідомляли "Коментарі", депутат облради Світлична Юлія вирішила покращити життя не лише в рідному регіоні, але і України в цілому. Політик прийняла рішення балотуватися в нардепи від 179 округу, де, за її словами, потрібно багато чого зробити.
Також нагадаємо, що в рамках робочого візиту в Красноград Юлія Світлична зустрілася з представниками громади для вивчення проблем міста та пошуку їх вирішення у правовому полі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися