У Харківської міськради сесія: що на ній буде відбуватися (відео)

На порядок денний поставлені 25 питань серед яких бюджет-2021

У Харківській міськраді сьогодні, 2 грудня, о 10:00 ранку почалася остання сесія VII скликання, на якій зберуться депутати ще в старому складі. Про це повідомив перший віцемер Ігор Терехов на своїй сторінці в Facebook.

Він закликав провести засідання без конфліктів.

"Закликаю всіх, хто уважно стежить за діяльністю міськради, активістів і політичних опонентів пам'ятати про те, що сесійний зал - місце, де вирішуються найважливіші проблеми життєзабезпечення Харкова, а не арена політичних боїв", - написав Терехов.

Сьогодні на порядок денний винесено 25 питань. Серед інших депутати прийматимуть бюджет на 2021 рік, який вчора, 1 грудня, затвердив Виконавчий комітет Харківської міської ради.

За словами заступника міського голови - директора Департаменту бюджету і фінансів Тетяни Таукешевої прогнозований обсяг витрат складе 15,6 млрд грн.

Сьогодні розглядають бюджет Харківської міської територіальної громади на 2021, прогнозовані показники бюджету на 2022 і 2023 роки, зміни до бюджету поточного року, а також програма економічного і соціального розвитку Харкова на 2021.

Крім того, в Регламент Харківської міської ради хочуть внести поправки. Пропоновані зміни дадуть можливість провести першу сесію міської ради VIII скликання без присутності новообраного мера Геннадія Кернеса. З середини вересня він лікується в німецькій клініці "Шаріте" від COVID-19 і ускладнень, які викликав коронавірус.

За даними Telegram-каналу "ВЕХА" сесія почалася спокійно і проходить в рамках закону.



Пряму трансляцію сесії можна подивитись тут

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, син Геннадія Кернеса Данило Привалов заявив, що новообраний мер повинен повернутися в місто до 20 грудня, тобто до першої сесії міської ради.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися