Геннадій Кернес повинен повернутися до 20 грудня - СИН

Мер Харкова засмутився, що набрав так мало голосів

Мер Харкова Геннадій Кернес повинен повернутися в місто до 20 грудня, а значить до першої сесії міської ради. Про це син мера Данило Привалов розповів кореспонденту "Страни.ua".

"Ми плануємо, що батько повернеться до Харкова до 20 грудня. У мене немає ні краплі сумнівів в цьому. У нас є ще майже місяць на підготовку, багато часу. Лікарі дозволили йому їхати. Поки немає ніяких передумов до того, що цього не відбудеться ", - розповів Привалов.

Також син зазначив, що батько був радий перемозі, але засмутився, що набрав мало відсотків голосів, адже соціологія показувала під 80%. Але це списується на те, що мер два місяці не виходив на зв'язок з харків'янами.

Данило розповів і про стан здоров'я Геннадія Кернеса.

"Батько розмовляє, відчуває себе добре, йде планове лікування, але воно тривалий. Я з ним раз на тиждень говорю по відеозв'язку. Поліпшення стану є, але повне одужання - це питання часу. Навіть якщо дев'ять чоловіків пересплять з однією жінкою, вона все одно народить через 9 місяців, а не раніше. Лікарі намагаються знизити обсяг його комунікацій заради якнайшвидшого одужання. Але він сам вже проявляє ініціативу і періодично виходить на зв'язок з близькими людьми "

Нагадаємо, в Харківській мерії розповіли, коли повернеться Кернес. Їх дані збіглися зі словами Данила Привалова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися