У Харкові будуть вибирати заступників Кернеса без його присутності

У мерії кажуть, що на порядку денному завтра, 9 грудня, вісім питань і "різне"

Завтра, 9 грудня, в Харкові відбудеться перша сесія депутатів міської ради нового VIII скликання. Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті мерії.

У документі говориться, що депутати розглядатимуть питання про обрання секретаря міськради, створення постійних комісій, затвердження їх персонального складу, а також обрання голів комісій і їх заступників.

Також депутати затверджуватимуть заступників міського голови, створювати виконавчий комітет, затверджувати його персональний склад, структуру виконавчих органів міськради та положення про них, а також розглядати питання про умови оплати праці міського голови.

Перше засідання пройде в сесійній залі міськради на площі Конституції, 7. Початок о 10:00 ранку.

"На порядку денному - вісім питань і "Різне", - повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові досі не з'явився новообраний мер міста Геннадій Кернес. Політичний експерт Олександр Савченко розповів, що при такому положенні справ міському голові потрібно буде брати лікарняний, а поки всім буде правити його секретар.

"Оскільки вибори відбулися, і диспозиція склалася обиратимуть цього самого секретаря. І тільки після цього нам стане зрозуміло, яким є насправді стан справ зі здоров'ям Кернеса. Втім, він може піти на лікарняний, - каже Савченко. - Це дозволить виграти декілька місяців, за які його команду підготує зміну - впізнаваного харківського гравця. При цьому треба розуміти, що навіть в орбіті Кернеса одні дуже бояться його відходу, інші - дуже цього хочуть. Не виключаю, що нас очікує серйозна перебудова харківських еліт ".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися