Колишньому губернатору Харківської області дали депутатський мандат

Ексглава ХОДА увійшов до міськради від "Слуг народу"

Колишній глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер став тепер депутатом міськради. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

Сьогодні, 9 грудня, у Харківській міськраді проходить перша сесія новообраних депутатів VIII скликання. На неї прийшов колишній губернатор Харківської області Олексій Кучер. Він з'явився в зал одним з останніх разом з колишньою главою своєї патронатної служби Ренатою Казанської.

Олексія Кучера вибрали до Харківської міськради від партії "Слуга Народу". Всі депутати читали присяги, отримували тимчасові посвідчення, нагрудні значки та картки для голосування. Колишній глава ХОДА не став винятком.

Нагадаємо, У команді Геннадія Кернеса заявили, що мер Харкова не буде присутній на засіданні Харківської міської ради, яке йде сьогодні, 9 грудня. Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко. "Швидше за все, його не буде ось на цьому засіданні міської ради. Він не встигне. Звичайно, йому вже набагато краще, ніж було. І, думаю, має право сказати, що чекаємо повернення найближчим часом. Ми ж чекали засідання в районі 20- го числа, але його призначили на більш ранній термін. Тому, шансів на присутність на першому засіданні фактично 0%", - розповів Сидоренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, у Харкові перед першою сесією новообраних депутатів VIII скликання під мерією на площі Конституції, 7 зібрався великий пікет. Будівля охороняється посиленими нарядами поліції. На акцію протесту прийшли ветерани АТО/ООС, люди, які вимагають закрити Коксохім, патріотичні сили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися